Sportgym Söderhamn

Priser

Sportsgym Söderhamn erbjuder motionsinriktad träning i olika former. Du kan antingen träna individuellt med styrke- och konditionsmaskiner eller i grupp under ledning av en instruktör. Som medlem erbjuds du dessutom individuell handledning i din träning oavsett målsättning av våra välutbildade träningsinstruktörer.

Vilket passar dig bäst? Priserna nedan är per månad och autogiro. Kontantkort endast årskort (12månader).

För att teckna medlemskap kom in under receptionens bemannade öppettider.

Guldkort 449:- / månad autogiro
Träna individuellt eller i grupp under ledning av någon av våra duktiga instruktörer. Som guldmedlem får du tillgång till hela utbudet på vår anläggning i Söderhamn dygnet runt.

Silverkort 329:- / månad autogiro
Träna individuellt eller i grupp under ledning av någon av våra instruktörer. Som silvermedlem får du tillgång till hela utbudet på vår anläggning i Söderhamn mellan kl. 22.00-13:00.

Diamantkort 2500:- / månad autogiro
För dig som vill utvecklas ännu mer inom träning är diamantmedlemsskap det självklara valet. Du får assistans med en PT en gång i veckan som hjälper dig med din träningsutveckling.

Ungdomskort 299:- / månad autogiro
16-19 år. Träna individuellt eller i grupp under ledning av någon av våra instruktörer. Du får tillgång till hela utbudet på vår anläggning i Söderhamn.

Seniorkort 299:- / månad autogiro
Fyllda 65 år eller äldre. Träna individuellt eller i grupp under ledning av någon av våra duktiga instruktörer på vår anläggning i Söderhamn. Med seniorkortet får du tillgång till hela vår anläggning i Söderhamn dygnet runt.